dijous, 7 de gener del 2010

Editorials




Editorials




KALANDRAKA

 



L’any 1998 neix a Galicia la editorial Kalandraka justament el día internacional de llibre infantil. Kalandraka creu en els llibres il·lustrats, donant a conèixer llibres diferents als lectors. Adaptacions de contes tradicionals, clàsics i noves obres que donaven pas a nous il·lustradors i escriptors.


 


KÓKINOS





La Editorial Kókinos està espcialitzada en llibres infantils. La seva pàgina web ens permet veure les portades de tots els contes. 








OQO


OQO és una editorial que trobem a Pontevedra( Galicia). És un espai de creació on conviuen propostes innovadores que conviden a somiar, a reflexionar i a degustar imatges, músiques, veus i paraules.OQO és un lloc de trobada d’històries on diferents sensibilitats plàstiques i literàries ens proposen formes noves de mirar i de mirar-nos. Ofereix a cada obra un camí d’anada i tornada, un viatge únic i diferent, on conviuen maneres d’escoltar, de sorprendre, de jugar; móns por descobrir i inventar…



LUMEN



Fundat el 1960 a Barcelona, sempre s'ha distingit per buscar autors i obres que tinguin força suficient per convertir-se en clàssics, i per la voluntat de rescatar de l'oblit el millor de la literatura de tots els temps.


FCE


És una institució editorial de l'Estat Mexicà, que edita, produeix, comercialitza i promou obres de la cultura nacional, iberoamericana i universal, a través de xarxes de distribució pròpies i alienes, dins i fora de les nostres fronteres.

Les nostres accions s'orienten a la creació, transmissió i discussió de valors i idees, així com a la formació de lectors, estudiants i professionals.





LÓGUEZ


 El nom de l'editorial va ser conseqüència del frustrat intent per posar-li altres, que ja estaven legalment registrats, de manera que el de "Lóguez" va néixer una mica atípicament i més quan havia de senyalitzar una línia d'edició allunyada de la caduca i nyonya literatura infantil i juvenil dominant llavors a l'Espanya postfranquista.Opinàvem que havia de renovar profundament els continguts i l'estètica del llibre adreçat als més joves.
Des d'aleshores, 1977, hem intentat mantenir el nostre respecte pel lector, aplicant un únic principi en la selecció dels llibres editats: El rigor de la qualitat, unit a la necessitat d'aportar "alguna cosa nova".



PARRAMÓN

Parramón Ediciones, SA, es va fundar el 1959, inicialment com a centre d'ensenyament per correspondència. Entre els diferents cursos que s'impartien en aquest centre, el que més èxit va arribar va ser el de dibuix i pintura, en el qual van arribar a inscriure's i cursar estudis uns 8.000 alumnes a Espanya.



BEASCOA





Editorial que treballa amb edició de contes infantils, exportació de tarjetees, postals, etc.







GALERA



La Galera va ser fundada el 1963 a Barcelona. Al llarg de la dècada dels seixanta, La Galera va donar a conèixer un bon nombre d'autors, com Sebastià Sorribas, Josep Vallverdú, Joaquim Carbó, Emili Teixidor o Gabriel Janer Manila, i acompanyava els seus llibres amb il·lustracions de Pilarín Bayés, Fina Rifà, Maria Rius o Carme Solé; autors i il·lustradors considerats, avui, autèntics clàssics de la literatura infantil i juvenil.


DESTINO




Editorial creada al 1942 per on han publicat els escriptors més famosos de tot el segle XX. El vigent projecte editorial de Destinació persegueix unir el prestigi d'un fons editorial de reconeguda qualitat amb el descobriment de nous autors. Una aposta renovada que es plasma en les diferents col.leccions o autors. Destino InfantilJuvenil, un segell editorial que converteix l'aventura de llegir en la seva raó de ser.
Amb la ferma convicció que la lectura és una alternativa d'oci-plaent i formativa-a parts iguals, Destino ha consolidat un fons editorial amb més de 400 referències vives al voltant d'una sèrie de col leccions
que s'ajusten a les diferents franges d'edat



SERRES




És tracta d’un segell de la editorial RBA. Aquest està dedicat a llibres d’art i altres temàtiques pels més petits. Abans pertanyia a la editorial Molino , però al 2005 va ser adquirida per RBA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada